Logo Horeca Heaven
ma - vr: 08:30 - 17:00 +31 (0)85 0768 998
Logo Horeca Heaven Account

U dient eerst in te loggen

Inloggen Registreren
Logo Horeca Heaven

Uw winkelwagen is leeg.

Horeca Heaven voor al uw groot keuken apparatuur voor koken, koelen, schoonmaken en presenteren. Snel, goedkoop en veilig!

Apparatuur voor restaurants, bars, hotel, scholen, instellingen, verenigingen en catering. Met garantie tot 5 jaar. Hét adres voor montage, maatwerk en onderhoud. Onze top merken hebben een lange staat van dienst, onze project aanpak is helder, net als onze afspraken. 

Horeca Heaven is de groothandel shop voor al uw professionele horeca apparatuur en horecabenodigheden. Een erkende, Nederlands en internationale leverende horecagroothandel. Wij hebben alles wat de hedendaagse professionele creatieve keuken en het operationele horecabedrijf nodig heeft. Tegen de beste condities, garantie en prijzen en zeer snel leverbaar! Van steamers, lava grillen van topkwaliteit tot barkoelingen, koelwerkbanken, ijsblokjes machines, citrus persen, RVS inklaptafel en vele kleinere horeca-artikelen zoals hoogwaardige merken messen en pannen

Het ruime assortiment horeca-artikelen zorgt ervoor dat u snel alle apparatuur en producten voor uw professionele keuken in huis heeft. Maar ook voor hygiëne verbeterende artikelen, bent u bij ons aan het juiste adres.

A-merken horeca apparatuur
Bij Horeca Heaven vind u A-merken horeca- en grootkeukenbenodigdheden. Hoogwaardige horeca apparatuur die jaren functioneel en met plezier kan worden ingezet en is getest op hygiëne, onderhoudsvriendelijkheid en energiegebruik. Op de meeste merken bieden we 2 of 5 jaar garantie of soms zelfs levenslang op materiaal en fabricage fouten. Al onze horeca apparaten en grootkeuken-accessoires zijn overzichtelijk gerangschikt in de rubrieken, zo vind u direct het gezochte product.

Slim investeren in grootkeuken projecten met de juiste horeca-apparatuur
Makkelijk, efficiënt en comfortabel gerechten voorbereiden, gerechten koel houden en hygiënisch te werk gaan, het hoort bij de professionele keuken en het volwaardige horecabedrijf van vandaag.
Investeren in goed afgestemde, werkende en makkelijk te onderhouden horeca apparatuur kan zeker helpen om uw horecabedrijf voor jaren succesvol te houden. Als professionele horecaondernemer zult u moeten voldoen aan de richtlijnen die binnen uw branche gelden en ook daar kan goed functionerend horeca apparatuur u bij helpen. Zoekt u een specifiek product dat precies geschikt is voor uw professionele keuken? Bekijk ons uitgebreide assortiment horecaproducten of neem direct contact op met één van onze medewerkers.