Heinzelmann Chef-X De nieuwe professionele thermo mixer nu bij Horeca Heaven!

Ontwikkeld met chefs voor chefs

Werk slimmer en sneller met de Heinzelmann CHEF-X, een krachtige en professionele keuken machine die speciaal is gebouwd om langdurig te presteren!

Horeca Heaven heeft deze professionele thermo mixer opgenomen in het assortiment, met doordachte ergonomie, robuuste uitvoering en vele mogelijkheden een must in iedere keuken!

De Heinzelmann CHEF-X is uiterst eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk schoon te maken, gebouwd om lang mee te gaan, en is klaar om de hele dag, elke dag, in professionele keukens aan het werk te worden gezet.

De Intuïtieve en doordacht slimme bediening maakt het een genot om direct door iedereen te gebruiken, geen touch screens en uitgevoerd met een zeer robuuste en multi functionele deksel. Zo past op de deksel bijvoorbeeld de standaard verlichting of is de optionele rook kit er eenvoudig op aan te sluiten.

Laat even weten wanneer je interesse hebt, we maken dan graag een afspraak voor een demonstratie om de thermo mixer en de hoogwaardige afwerking te ervaren.

Een demo afspraak maken voor België of Nederland kan via een kort bericht te sturen naar: [email protected] of even te bellen met onze klantenservice op 085-0768998.