Logo Horeca Heaven
ma - vr: 08:30 - 17:00 +31 (0)85 0768 998
Logo Horeca Heaven Account

U dient eerst in te loggen

Inloggen Registreren
Logo Horeca Heaven

Uw winkelwagen is leeg.

Meer over Horeca Heaven

professioneel ondernemen

Als ervaren horeca apparatuur specialisten weten wij als geen ander wat er speelt. Daarom bieden wij dit platform voor de gastronomie professionals waar een groot aantal leveranciers en diensten aangeboden worden. Uniek en afgewogen in aanbod van producten, vol ideeën en alles voor uw en onze passie!

Naast de kwaliteit en duidelijke afspraken is dit een vertrouwd platform met vele innovatieve ideeën. Niet alleen voor de restaurant professionals maar ook voor scholen, instellingen, clubs, catering bedrijven en foodtrucks is Horeca Heaven uw specialist en partner!

Door geïntegreerde diensten aan te bieden zoals leasing mogelijkheden en de uitgebreide service van de leveranciers, kunt u zich volop richten op uw werkzaamheden. Horeca Heaven werkt hier bij samen met de grootste leveranciers uit het binnen en buitenland. Door het internationale netwerk wordt ons aanbod steeds vernieuwd, blijf ons vooral volgen!

Horeca Heaven werkt met een zeer geavenceerd software pakket en voorraad systemen. Hiermee heeft u en wij geen last van onnodige telefoontjes wanneer het gewenste product 'toevallig' net niet aanwezig of zelfs niet meer leverbaar is. Met de geselecteerde leveranciers zijn concrete afspraken gemaakt. Zoals u op Horeca Heaven rekent, rekenen wij op onze leveranciers.

Voor advies en vragen kunt u ons altijd bellen, ons enthousiaste team staat voor u klaar!

 

 

Maatwerk nodig voor rvs werkbanken of apparatuur voor uw complete professionele keuken, we vernemen het graag! 

Koelen, verwarmen, verwerken en presenteren, Horeca Heaven heeft de juiste kwaliteits producten tegen de beste tarieven!