Horeca Heaven GROOTS in groothandel

Van roots tot passie

Horeca Heaven een hemelse naam voor mensen met passie voor koken en gastheerschap.

Natuurlijk wil je als horeca vrouw/man mensen en producten om je heen hebben die passen. Met onze selectie van producten en de condities die we met producenten en leveranciers zijn overeengekomen, bieden we veel. En een groot deel van die keuze staat er op de webshop van Horeca Heaven.

Belangrijk bij Horeca Heaven is dat de mensen die u spreekt een passie hebben met het vak en de materie.
De meeste medewerkers hebben hebben dan ook zelf jaren ervaring in de horeca, in de keuken, de bediening, advisering, technische dienst of management. Een pré wanneer je hier komt werken met deze ervaringen!
Het voordeel is dat u gekwalificerd personeel aan de lijn krijgt die u snel verder kunnen helpen. Of het nu gaat om de plannen voor de verbouwing, herinrichting of net dat kleine onderdeel dat u zocht!

De Technische dienst heeft vele duizenden onderdelen en tekeningen van apparaten liggen, we zoeken en coördineren het graag voor u. Onze onderdelen zijn door heel Europa verzonden, van stootranden voor een trolley, slijtagedelen als deurrubbers van de ovens tot nieuwe compressoren of extra koelrekjes in de koeling.

De IT afdeling van Horeca Heaven werkt hard aan de uitbreidingen en geautomatiseerde koppelingen met de leveranciers. De website krijgt steeds nieuwe productuitbreidingen om de resterende producten, die nog niet online zijn, snel te kunnen tonen. Mocht je dus nog iets niet vinden, bel of mail ons even!

De inkoop afdeling kijkt graag naar de vernieuwingen bij onze leveranciers en koppelen de vragen van onze klanten aan de nieuwe producten.
Enkele mooie voorbeelden zijn de vragen over ontspiegelend glas bij vitrines, nieuwe merken als MKN, Angelo PO en Heinzelmann, of de urinoir afdekking van Horeca Heaven.

Kortom; het hele team van Horeca Heaven staat dicht bij uw passie om zo uw hemelse droom waar te kunnen maken!