Installatie en onderhoud, met een vakteam aan de slag!

Uw project geheel op maat uitgevoerd

Uw huidige keuken of nieuwe vestiging van een nieuwe keuken voorzien? Horeca Heaven kan u hier mee helpen de onderdelen te selecteren, te installeren en te onderhouden.

Van een complete keuken tot de installatie van nieuwe koelingen, een vaatwasser of combisteamer. Onze installatie service kunt bij de producten afnemen. Kleine aanpassingen die geen hak of breekwerk benodigen kunnen we ter plaatse snel doorvoeren. Vraag er naar bij het bestellen van uw product aan de klantenservice, dan plannen we direct een afspraak in!

Voor grotere projecten staat ons project team klaar om uw plannen en ideeën om te zetten in een doordachte en betaalbare oplossing. U krijgt een vaste project manager, vakmensen die alle appartuur installeren en die de installatie op vol vermogen testen en opleveren. Op de meeste producten kennenn we 2 tot zelfs 5 jaar garantie. Deze combinatie geeft aan hoe wij uw project graag uitvoeren!

Uw huidige keuken of nieuwe vestiging van een nieuwe keuken voorzien? Horeca Heaven kan u hier mee helpen de onderdelen te selecteren, te installeren en te onderhouden.

Van een complete keuken verbouwing tot de installatie van nieuwe koelingen, een vaatwasser of combisteamer. Onze installatie service kunt bij de producten afnemen. Kleine aanpassingen die geen hak of breekwerk benodigen kunnen we ter plaatse snel doorvoeren. Vraag er naar bij het bestellen van uw product aan de klantenservice, dan plannen we direct een afspraak in!

Voor grotere projecten staat ons project team klaar om uw plannen en ideeën om te zetten in een doordachte en betaalbare oplossing. U krijgt een vaste project manager, vakmensen die alle appartuur installeren en die de installatie op vol vermogen testen en opleveren.

Op de meeste producten hebben we 2 tot zelfs 5 jaar garantie. Deze combinatie geeft aan hoe wij uw project graag uitvoeren!