Logo Horeca Heaven
ma - vr: 08:30 - 17:00 +31 (0)85 0768 998
Logo Horeca Heaven Account

U dient eerst in te loggen

Inloggen Registreren
Logo Horeca Heaven

Uw winkelwagen is leeg.

Quality Fry Gourmet, automatisch en geurloos frituren!

Art. nr.: Zum-Quality Fry Gourmet

De Quality Fry is de eerste volledig geurloze en geautomatiseerde friteuse op de Nederlandse markt! 

Door de geavanceerde filtertechnologie zijn er tijdens de bereiding van diverse gerechten geen bereidingsgeuren of dampen waarneembaar.
Afzuiging is niet nodig, wat u een enorme flexibiliteit aan installatiemogelijkheden geeft en waarbij u investeringskosten bespaart.
Een gelijktijdige bereiding van gekruid of gemarineerd vlees, vis en/of groenten in dezelfde olie mogelijk zonder dat er kleur- of smaakoverdracht merkbaar is!

Door de afgesloten frituurunit wordt de olie niet blootgesteld aan licht en zuurstof, waardoor de kwaliteit van de olie tot 37% langer gewaarborgd blijft en wat zorgt voor een constante olietemperatuur, wat u 24% aan energiekosten bespaart t.o.v. een conventionele friteuse.

Met de intelligente software is de machine volledig voor te programmeren en kan met het touchscreen display inclusief pictogrammen iedereen op een veilige en gemakkelijke wijze een groot assortiment aan producten bereiden.

Perfect voor elk type retail- en horecaonderneming met een vraag naar vers bereide producten die eenvoudig, automatisch en gestandaardiseerd geproduceerd worden, zoals café's, hotels, bedrijfskantines, Selfservice-restaurants, supermarkten, luchthavens of benzinestations.

Lever extra service zo is er na bijvoorbeeld 3 minuten friet, een bitter garnituur of gamba's gefrituurd. Met de opbrengsten van al enkele porties per dag least u al deze unieke Quality Fry.

Deze unit komt natuurlijk met de benodigde uitleg en inrichting, informeer naar de demonstratie mogelijkheden bij onze klantenservice. De capaciteit en productie kan variëren afhankelijk van het product dat wordt bereid. Onderstaande cijfers zijn vastgesteld tijdens de bereiding van bevroren friet (6x6 mm).

van
€ 9.560,00
€ 9.082,00 Exclusief btw € 10.989,22( incl. btw)
+ -
Opties
Productie per uur* 12Kg
Capaciteit van de invoer* 300 Gram
Olie capaciteit 5,5 L
Afmetingen 770x670x500mm
Netto gewicht 65 Kg
Verbruik 3,5 Kw
Voltage 220V - 20 Amp
Programmering elektronica MicroSD
Touchscreen 5"